Tarta cu branza si capsuni

 

 

 

Ingrediente pentru aluat: 250 grame faina , 2 oua, 100 grame unt,100 grame zahar , coaja rasa de lamaie.
Ingrediente pentru umplutura: 200 grame branza de vaci proaspata, un pahar iaurt de fructe,100 grame frisca batuta, 250 grame capsuni, 50 grame zahar, vanilie.
Mod de preparare a aluatului: se pregateste un aluat din oua,unt, faina, zahar si coaja rasa de lamaie si se lasa sa stea la rece circa ½ ora., apoi se intinde in tava si se introduce la cuptor. Se lasa la racit si apoi se pune umplutura.
Mod de preparare a umpluturii: Se amesteca iaurtul cu branza, zaharul si vanilie, iar compozitia obtinuta se intinde peste aluatul copt. Deasupra se pun capsunile taiate jumatati si se decoreaza frumos tarta, iar de jur-imprejur se orneaza cu frisca.

Pofta buna!