Supa de vacuta cu orz, dupa 1 an

Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa de marime medie, taiata marunt 1/2 cana de morcovi taiati marunt 1/2 cana de telina taiata marunt (cu frunze) 1500 g pulpa vita taiata bucatele cu grosimea de 2,5 cm, 5 cani de supa de vita fara sare sau apa, 1 lingurita de sare piper negru proas­pat macinat si cim­bru, dupa gust 1/3 cana de boabe de orz

Mod de prepare: Inabuseste ceapa, morcovii si telina in ulei cu putina apa. Amesteca si fierbe 5 minute sau pana se inmoaie. Adauga carnea, sarea, cimbrul, piperul si o frunza de dafin; da in clocot. Redu flacara; fierbe la foc mic o ora.

Scoate carnea de pe oase si tai-o in bucatele cu grosimea de 2,5 cm.

Puneti carnea dezosata din nou in cratita. Adauga orzul.

Continuati fierberea inca o ora sau pana cand carnea de vita si orzul s-au fiert.

Se obtin 6 portii

Timp de preparare: 15 min.

Timp de coacere: 70 min.

Pofta buna!