Supa crema de peste de la 12 luni

Ingrediente: 1 l  apa plata, 1 dovlecel, 2 morcovi, 1 pastarnac, 2-3 cartofi, 250 gr. peste alb slab (cod, merluciu), o lingura de ulei de masline. Pentru un plus de gust, poti adauga zeama de lamaie.
Mod de preparare: Spala, curata si taie cubulete legumele. Pune-le la fiert intr-un litru de apa. Dupa ce au fiert, scoate-le cu grija si paseaza-le cu blenderul. Adauga pasta obtinuta in oala cu supa.
Spala bine pestele, curata-l de oase si pune-l sa fiarba. Paseaza si pestele cu blenderul si adauga-l in oala, peste supa si legumele pasate.
Mai da toate ingredientele intr-un clocot. La sfarsit adauga putin ulei de masline si zeama de la o lamaie.

Pofta buna!

Timp de preparare:10-15 minute.

Timp de coacere/fierbere:20 minute.

Portii:8 portii.