Supa-crema de conopida

Ingrediente: 1 conopida potrivita, 2 cartofi, 2 radacini patrunjel, 2 morcovi, 2 cepe, 1 legatura patrunjel verde, ulei de masline, un praf de sare, bors.

Mod de preparare: Spala si desfa buchetele conopida. Spala, curata si taie in bucati radacinile de patrunjel, morcovii si cepele. Pune-le la fiert in circa 2 l. apa clocotita. Lasa-le sa fiarba la foc potrivit aproximativ 20-25 minute. Scoate legumele din supa (care nu se arunca) si paseaza-le. Dupa de le-ai pasat, pune-le din nou in oala cu supa. Amesteca bine. Adauga in supa borsul pentru acrit. Mai lasa supa sa fiarba circa 5 minute si apoi adauga sarea, uleiul si patrunjelul proaspat tocat.

Pofta buna!

Timp de preparare:15-20 minute

Timp de coacere/fierbere:25-30 minute

Portii:destule portii