Supa-crema de branzica de vaci cu fideluta
Posted by AlimentatieCopii.ro in Retete copii 1-2 ani, Retete copii 2-6 ani, Retete copii 6-18 ani, Retete sanatoase copii, Supe si ciorbe on September 18, 2014
Tags: alimenatatie copii, alimentatie copii, alimentatiecopii.ro, copil, desert, ingrediente, portii, prescolarul, retete, scoala, scolarul
Tags: alimenatatie copii, alimentatie copii, alimentatiecopii.ro, copil, desert, ingrediente, portii, prescolarul, retete, scoala, scolarul
Ingrediente: Supa de legume 600 ml. (150 gr. cartofi, 75 gr. morcovi, 75 gr. pastarnac, 30 gr. radacina de patrunjel, 15 gr. telina, 900 ml. apa), branzica de vaci 40 gr., fidea 60 gr., galbenus de ou 1 bucata, lapte 100 ml., unt 15 gr., verdeata, un praf de sare.
Mod de preparare: Pentru a obtine supa fierbe legumele in apa, circa o ora. Strecoara supa.
Pune supa din nou pe foc. Cand a dat in cateva clocote, adauga fideaua si lasa sa mai fiarba inca 15 minute. Lasa sa se raceasca putin. Adauga untul, galbenusul amestecat cu laptele si branzica de vaci trecuta prin sita. La servire presara cu verdeata proaspat tocata.
Pofta buna!
Timp de preparare: 15 minute
Timp de coacere/fierbere: 15-20 minute
Portii: 4 portii.