Sufleu de visine

Ingrediente: Visine 1 kg., zahar brun 200 gr., galbenusuri 2 bucati, albusuri 5 bucati, faina de cartofi 1 lingurita, unt 25 gr.
Mod de preparare: Visinile, fara samburi, se fierb 10 minute. Dupa ce s-au fiert, se trec print-o sita. Piureul rezultat se pune din nou la fiert, impreuna cu zaharul. Cand cantitatea a ajuns la jumatate se adauga faina de cartofi, diluat cu putina apa si se mai fierbe 2-3 minute.
Separat se amesteca galbenusurile cu albusurile batute spuma si apoi cu visinile.
Compozitia se pune in vase mici (de exemplu pahare sau orice ai la indemana) unse in prealabil cu unt. Se coc in cuptor timp de 12-15 minute.
Cand sunt gata se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!!

Timp de preparare: 10 minute

Timp de coacere/fierbere: 20-25 minute

Portii: 10 potii