Sufleu de conopida

Ingrediente: 1 conopida mare, 3 oua, 1/2 lingura faina, 1 ceasca lapte, 3 Iinguri branza, 1 ceapa, 2 linguri unt, unt proaspat cat o nuca, sare.
Mod de preparare: Se fierbe conopida, se scurge, se trece prin sita. Separat se prajeste usor o ceapa tocata marunt, cu o lingura de unt. Se adauga faina, se stinge cu lapte sau cu apa. Se tine sa fiarba pana se ingroasa ca o smantana. Se amesteca cu conopida, se adauga doua linguri de branza rasa, trei galbenusuri, o bucatica de unt proaspat cat o nuca si la sfirsit trei albusuri batute spuma. Se potriveste de sare. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Se presara branza. Se da la cuptor la foc potrivit, tinandu-se pana creste si se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!