Sfaturi practice
Posted by AlimentatieCopii.ro in Sfaturi practice on December 25, 2012
Tags: adolescent, alaptarea, alergie, alimentatia copilului, alimentatie copii, bebelusul, boli, calorii, carne, ciorbe, desert, diete, diversificare, E-uri, formula, fructe, ghid alimentatie, gradinita, ingrediente, lapte, legume, mancare, medic, meniuri, minerale, mofturos, nutritie copii, obezitate, parinti, pediatru, peste, piure, portii, prescolarul, retete copii, salate, sandwich, sarcina, scoala, scolarul, sfaturi practice, sucuri, supe, vitamine
Tags: adolescent, alaptarea, alergie, alimentatia copilului, alimentatie copii, bebelusul, boli, calorii, carne, ciorbe, desert, diete, diversificare, E-uri, formula, fructe, ghid alimentatie, gradinita, ingrediente, lapte, legume, mancare, medic, meniuri, minerale, mofturos, nutritie copii, obezitate, parinti, pediatru, peste, piure, portii, prescolarul, retete copii, salate, sandwich, sarcina, scoala, scolarul, sfaturi practice, sucuri, supe, vitamine
Salata de fructe va pastra o culoare frumoasa si va avea un gust mult mai placut daca li se va adauga putina zeama de lamaie.
Daca se va adauga in maioneza gata preparata o lingura de mustar, se va obtine un sos picant.
Amestecand maioneza cu 2-3 catei de usturoi pisati se obtine un sos bun pentxu peste fiert, rasol din carne de vita, cartofi natur.
Spanacul ud nu trebuie pastrat mai mult de 24 de ore deoarece frunzele se descompun prin macerare si nu mai pot fi consumate.
Spanacul cu frunze mari fierbe greu si este amar.