Salata asortata de ardei

Ingrediente: 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 ardei galben, 2 ridichi, 1 ceapa, 1 legatura de patrunjel, 2 linguri ulei, 1-2 linguri de sana sau de lapte gros, 1 catel de usturoi, plante aromatice (busuioc de padure, maghiran, rozmarin, salvie), un praf de sare de mare.

Mod de preparare: Spala bine, curata si taie fasii ardeii si ridichiile. Ceapa curat-o si tai-o fideluta. Pune ardeii, ridichiile si ceapa intr-un bol, peste care mai adaugi patrunjelul spalat si tocat. Amesteca-le bine si pune peste ele sana (laptele batut) si catelult de usturoi taiat marunt. Intr-un vas amesteca uleiul cu plantele aromatice si sarea. Pune sosul peste cruditati in bol si amesteca-le bine. Serveste salata ca atare sau ca garnitura la friptura.

Pofta buna!

Timp de preparare: 15 minute

Portii: 2 portii