Rosii umplute cu carne la cuptor
Posted by AlimentatieCopii.ro in Cu carne, Cu legume, Retete copii 2-6 ani, Retete copii 6-18 ani, Retete sanatoase copii on May 20, 2013
Tags: adolescent, alimenatatie copii, alimentatie copii, carne, copil, ingrediente, mancare, meniuri, portii, prescolarul, retete, scolarul, vitamine
Tags: adolescent, alimenatatie copii, alimentatie copii, carne, copil, ingrediente, mancare, meniuri, portii, prescolarul, retete, scolarul, vitamine
Ingrediente: Carne de pasare 350 gr., rosii de marime medie 8 bucati, ceapa, morcov, verdeata, cascaval 40 gr., ulei, un praf de sare.
Mod de preparare: Carnita se toaca, dupa care se inabusa in ulei si putina apa, impreuna cu ceapa si morcovul. Se pune apoi verdeata si sarea si se lasa pe foc moderat, pana cand scade lichidul. Rosiile se spala, li se scoate miezul si se lasa la scurs. Se umplu cu carne, iar in loc de capac de pune cascaval ras. Se pun la cuptor, intr-o tava unsa pentru 20 minute.
Pofta buna!!
Timp de preparare: 20-25 minute
Timp de coacere/fierbere :20-25 minute
Portii :8 portii