Pulpa de curcan la tava

Ingrediente: o pulpa de curcan de 1 kg, 3 oua fierte, o ceapa, piper, sare, mazare din conserva, 4-5 cepe de arpagic

Mod de preparare: Desfaceti pulpa de curcan, scoateti osul si aplatizati carnea. Dati-i cu putina sare si piper. Asezati pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale fierte tari, curatate de coaja si taiate in jumatati. Rulati friptura, legati-o frumos cu ata din bumbac, stropiti-o cu ulei si puneti-o in tava cu grasime si putina apa la cuptor. Din timp in timp stropiti friptura cu sosul din tava si intoarceti-o sa se rumeneasca. Mazarea o puneti alaturi pe acelasi platou cu friptura, in mici tarte, intercalind si cepele de arpagic, pe care le-ati aurit in putina grasime. Indepartati ata de legatura si taiati friptura in felii.

Pofta buna!