Pui umplut cu orez

Ingrediente: 1 pui de 1,5 kg., 100 g. de orez, 2 oua, pipota si ficatul de la pui ( sau mai multe ), ceapa, piper, patrunjel, marar, sare, 100 g. ciuperci

Mod de preparare: Taiati pipota in cuburi mici , daca sint mai multe treceti-le prin masina de tocat. Tocati ceapa marunt si impreuna cu pipota (pipotele) puneti-le intr-o cratita de 1 l. Inabuseste ceapa impreuna cu orezul 2-3 minute pe foc mic, amestecati mereu, apoi stingeti cu 1 l. de apa fierbinte. Potriviti de sare si lasati sa fiarba incet, acoperit. Luati vasul de pe foc si cand lichidul este aproape rece, adaugati ficatul crud, tocat marunt, ouale, un virf de cutit de piper,  marar si patrunjel tocate si 100 g de ciuperci. Puneti compozitia in pieptul puiului, umpleti-l si coaseti taietura. Dati la cuptor in tava cu putina apa si grasime si intoarceti puiul pe toate partile sa se rumeneasca frumos. Cand este gata, scoateti tava.

Pofta buna!