Pui cu fasole verde

Ingrediente:carne de pui (copane sau piept de pui), 450g fasole verde, 1 ceapa, 2 linguri pasta de tomate, 2-3 rosii, 3 catei de usturoi, marar, patrunjel, ulei, sare, piper sau cimbru.

Mod de preparare:Carnea o vei spala bine, curata de pielita daca doresti, dupa care se va pune la prajit intr-o cratita in care se afla ulei incins. Adaugi ceapa taiata marunt si se va rumeni impreuna cu bucatile de pui. Cand carnea este aproape gata adaugi fasolea, spalata si curatata in prealabil. Torni apa cat sa acopere continutul, pui sare si piper (cimbru) dupa gust, si introduci cratita la cuptor. Cand fasolea s-a fiert, scoti cratita si adaugi sosul de tomate, rosiile taiate felii, dar si usturoiul pisat. Se mai tine la cuptor cca 10 minute, dupa care presari mararul si patrunjelul tocate marunt. Se serveste fierbinte, cu garnitura de salata de rosii sau salata de ardei copti. Daca doresti poti adauga la aceasta reteta si morcovi. Pofta buna tuturor!!
Timp de preparare:15-20 minuteTimp de coacere/fierbere:35-40 minute.Portii:destule portii.