Prajitura cu branza de vaci si stafide

Ingrediente:Aluatul: faina 220 gr., unt 100 gr., zahar pudra 60 gr., ou 1 bucata, iaurt 2 linguri, un pref de sare. Umplutura: branzica de vaci 300 gr., oua 2 bucati, zahar brun 50 gr., unt 50 gr., stafide 30 gr., coaja rasa de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Prepara un aluat din iaurt, zahar, ou, sare si faina. Dupa ce ingredientele s-au omogenizat bine, aluatul il lasi sa se odihneasca acoperit 30 minute.
Pentru umplutura, amesteca untul cu zaharul si galbenusurile. Pune branzica trecuta prin sita, stafidele, coaja de la lamaie si albusurile batute spuma.
Din aluat intinde doua foi dreptunghiulare, groase de 0,5 cm. Una dintre ele aseaza-o intr-o tava unsa cu unt. Pune umplutura in tava. Acopera cu a doua foaie. Pune in cuptor la foc mediu pentru 50 minute. Cand este gata pudreaza cu zahar.

Pofta buna!!

Timp de preparare:20 minute

Timp de coacere/fierbere:50 minute

Portii:destule portii