Pizza delicioasa…

Ingrediente: 1 aluat dospit (cumparat din comert), 500 g rosii coapte bine, 250 g sunca presata taiata felii, 4 fileuri de sardele din conserva, 8 anghinare (miezul) conservate in ulei, 4 linguri ulei de masline, 150 g masline negre, cascaval, 1 lingura ulei (de masline) pentru a unge tava.

Mod de preparare: Se oparesc rosiile in apa fiarta, se racesc, se cojesc, se taie in 4 felii si se taie in fasii de-a lungul. Sunca se taie in fasii de latimea degetului. Sardelele se taie in bucati mici, anghinarele se taie in 4 felii. Se incalzeste cuptorul la 220C si se unge o tava cu ulei. Aluatul se pune pe o planseta presarara cu faina, se intinde si se pune in tava. Marginile se trag in sus pe peretii tavii si se impunge in multe locuri cu o furculita. Se unge suprafata aluatului cu ulei (2 linguri) si se aseaza uniform fasiile de rosii, sunca, sardelele, si maslinele.

Se da la cuptor, se lasa acolo 25 de minute, timp in care devine crocant. Inainte cu 3-5 minute de a fi scoasa din cuptor, pizza de presara cu cascaval dat pe razatoare.

Pofta buna!