Pizza “Cele patru anotimpuri”

Ingrediente:  1 aluat frantuzesc, 4 linguri pasta de tomate, 1 lingura oregano, 6 linguri cascaval ras (parmezan), 8 rosii oparite, 100 g carne de pasare, 100 g sunca presata taiata fasii, 1 conserva mica de ciuperci, cate o jumatate de ardei rosu si verde taiati fasii, sare, piper macinat proaspat, 200 g mozzarella, masline.

Mod de preparare:  Aluatul se prepara si se intinde conform retetei  se unge uniform cu pasta de tomate, apoi se presara cu oregano si parmezan. Se incalzeste cuptorul la 220C, se oparesc rosiile, se cojesc si se asaza pe aluatul taiat felii. Carnea de pasare (taiata fasii), sunca, ciupercile si ardeii se astern peste rosii, se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cu mozzarella si se pune in cuptor pentru 15-20 de minute. Se unge suprafata aluatului cu ulei (2 linguri) si se aseaza uniform fasiile de rosii, sunca si maslinele. Se sareaza si se pipereaza compozitia apoi se stropeste cu ulei. Se da la cuptor, se lasa acolo 25 de minute, timp in care devine crocant.

Pofta buna!