Peste inabusit cu legume, de la 7 ani

Ingrediente: 75 ml. apa, 1 cartof dulce, cojit si taiat cubulete, 10 buchetele mici de broccoli, 100 ml. lapte, 100 gr. file de peste slab, curatat de piele si oase, apa fiarta si racita pentru a subtia amestecul.

Mod de preparare: Pune apa la fiert intr-o craticioara. Adauga broccoli si cartoful dulce si lasa la fiert cu un capac deasupra timp de 10-15 minute, pana observi ca s-au inmuiat legumele. Apoi pune si pestele si mai lasa sa fiarba inabusit inca vreo 10 minute, pana cand pestele devine alb. Paseaza pestele in lapte, legumele separat si apoi le amesteci. Adauga apa daca vrei sa subtiezi piureul.

Timp de preparare:15-20 minute.

Timp de coacere/fierbere:25-30 minute.

Portii:8-10 portii.

Pofta buna!