Perisoare la cuptor, dupa 2 ani

Ingrediente: 450 g carne vaca,3/4 cana de fulgi de porumb sfaramati, 1/4 cana sos de rosii fara samburi, 3 linguri de zahar brun, 1 ou, piper, sare.

Mod de preparare:  Pune intr-un castron incapator carnea de vaca, fulgii de porumb, sarea, piperul si oul. Amesteca bine.

Intr-un castronel, toarna sosul de rosii si zaharul brun. Pune 2 linguri din amestecul cu sosul de rosii peste carnea de vaca si amesteca bine.

Unge formele de briosa cu putin ulei de masline. Formeaza 6 perisoare si aseaza-le in forme. Acopera fiecare perisoara cu sosul ramas. Coaceti 30 de minute. La final se mai pune putin sos de rosii pe deasupra.

Portii: 3 portii

Timp de preparare: 15 min.

Timp de coacere: 30 min.

Pofta buna