Oua umplute cu sunca

´╗┐Ingrediente: 7 oua, 250g sunca de curcan, 4 castraveti, 100 g mustar, 100 g iaurt, 50 g unt, sare

Mod de preparare: Fierbe ouale in apa in care adaugi 1 lingurita de sare pentru a nu se crapa. Dupa ce au fiert, curata-le de coaja, taie-le pe jumatate si scoate cu grija galbenusurile. Intr-un vas, pune galbenusurile, marunteste-le cu furculita, adauga untul si amesteca pana se formeaza o pasta omogena. Adauga mustarul, iaurtul si sunca taiata foarte marunt. Presara un praf de sare . Dupa ce ai amestecat bine umple ouale. Aseaza-le pe o farfurie, pe care o poti orna cu salata verde sau cu rosii.

Pofta mare!

Timp de preparare: 20-25 minute.

Timp de coacere/fierbere: 5-7 minute.

Portii: 6-7 portii.