Orez cu spanac la cuptor

Ingredinte: 2 cani cu orez, fiert 1 lingura ulei masline, 1 ceapa mare, taiata marunt, 1 ardei rosu, curatat de seminte si taiat marunt, 300 g ciuperci, taiate feliute, 1 pachet (250 g) de spanac congelat, taiat, dezghetat si scurs, 120 g branza feta, fara­mitata, 1 lingurita de marar uscat piper dupa gust, 1 ou batut, 2 cani branza de vaci,3  linguri de branza Parmezan rasa.

Mod de preparare: Preparati orezul conform instructiunilor. Lasati sa se raceasca. Ungeti cu unt o tava de copt. Intr-o cratita pune putin ulei, ceapa, ardeiul rosu si cateva picaturi de apa. Inabuseste cam 5 minute, adaugati ciupercile si amestecati pana cand se inmoaie.

Intr-un castron incapator, puneti spanacul, branza feta, mararul, piperul, oul si branza de vaci. Turnati peste amestecul de legume si peste orez.  Turnati intreaga compozitie in tava de copt. Neteziti si presarati cu branza Parmezan. Coaceti 30 minute sau pana cand capata o culoare aurie.

Pofta buna!

Timp de preparare: 30 min

Timp de coacere: 30 min