Miel cu ciuperci

Ingrediente: 750 g carne, 400 g ciuperci, 1 lingura unt, 1 ceapa mica, 1 ceasca zeama de carne sau apa, 2 linguri smantana, 1 lingurita faina, putin piper, sare.
Mod de preparare: Se inabusesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt, bucatile de carne, o ceapa taiata marunt si ciupercile spalate si taiate felii subtiri. Se adauga sare. Cand incepe totul sa se rumeneasca, se toarna zeama de carne si se lasa sa scada. Daca mancarea este prea scazuta, se mai adauga putina zeama de carne sau apa. Cu un sfert de ora inainte de a servi, se amesteca smantana cu faina si piperul, se toarna peste mancare si se lasa sa dea 2—3 clocote.

Se poate pregati aceeasi mancare fierband separat ciupercile taiate felii. Se pun in mincare odata cu smantana si se lasa sa dea impreuna cateva clocote.

Pofta buna!