Mancarica verde de pasare

Ingrediente:Carne de pasare 600- 700 gr., marar 8-9 legaturi, ulei de masline 30 ml., patrunjel verde 30 gr., ceapa 50 gr., faina, sare

Mod de preparare:Bucatile de carne de pasare le speli, le scurgi bine de apa si le pui la inabusit, impreuna cu ceapa, curatata, spalata si tocata marunt, in ulei cu putina apa. Lasa sa fiarba inabusit.
Mararul il cureti de cotoarele mari, il speli in mai multe ape, il tai mare. Adauga-l la bucatile de carne. Presara faina amestecand cu o lingura. Adauga 50-60 ml. apa, sarea si continua fierberea (intr-un vas cu capac, circa 40 min). Adauga patrunjelul, spalat si tocat, mai da un clocot, dupa care mancarea poate fi servita.

Pofta buna!

Timp de preparare:15 minute

Timp de coacere/fierbere:35-40 minute

Portii:6 portiii