Mancarica de pui cu dovlecel
Posted by AlimentatieCopii.ro in Cu carne, Cu legume, Retete copii 1-2 ani, Retete copii 2-6 ani, Retete copii 6-18 ani, Retete sanatoase copii on April 13, 2013
Tags: adolescent, alimenatatie copii, alimentatiecopii.ro, carne, copil, ingrediente, legume, mama, mancare, portii, prescolarul, retete
Tags: adolescent, alimenatatie copii, alimentatiecopii.ro, carne, copil, ingrediente, legume, mama, mancare, portii, prescolarul, retete
Ingrediente: Carne de pasare 350 gr., dovlecei 500 gr., rosii 150 gr, o ceapa, ulei de masline, un praf de sare, smantana, marar, o lingura de bulion.
Mod de preparare: Carnita se curata, se taie si se inabusa in ulei cu putina apa. Cand carnea s-a patruns, se scoate. In sosul format se pune faina, ceapa tocata si bulionul subtiat cu putina apa. Se lasa sa fiarba 20-25 minute. Se pune carnea peste sos si se continua fierberea. Cand este aproape gata se pun dovlecei, curatati si taiati rondele, impreuna cu rosiile decojite si taiate. Se continua fierberea inca 20-30 minute. La final se pune verdeata proaspat tocata, iar la servire smantana.
Pofta buna!!
Timp de preparare: 30 minute
Timp de coacere/fierbere: 1 ora
Portii: destule portii