Mancarica de paste si fasole la cuptor, dupa 3 ani

Ingrediente: 200 g macaroane, 120 g carne slaba de vaca, 1 ceapa mica, curatata si taiata cubulete (aproximativ 1  1/2 ceasca), 2 cani de broccoli proaspat sau 1 pachet (250 g) de broccoli congelat, dezghetat, uscat si taiat, 1 conserva (400 g) de rosii, maruntite (pastrati lichidul), 11/2 cani supa de vaca fara sare sau 11/2 cani apa, 1  conserva (400 g) de fasole alba, clatita si uscata, 2 linguri de pesmet de paine, 2 linguri de branza Parmezan rasa.

Mod de preparare:  Pregateste pastele conform indicatiilor de pe pachet. Claesteiti si lasa la o parte.

Incalzestei cuptorul la 195°C.

Faramitati carnea intr-o cratita incapatoare si introduceti in cuptor. Coaceti, aproximativ 4 minute amestecand din cand in cand. Adaugati ceapa si broccoli. Coaceti, cam 5 minute pana cand legumele se inmoaie. Fierbeti rosiile amestecand din cand in cand. Fierbeti 3 minute. Luati cratita din cuptor si adaugati supa de vita sau apa, fasolea, sarea si piperul dupa gust. Amestecati bine. Intr-un castron incapator amestecati broccoli cu amestecul de carne si pastele fierte. Amestecati bine. Treceti compozitia intr-o tava de copt.

Intr-un castronel, puneti painea faramitata si branza Parmezan si presarati peste mancare. Coaceti cam 20 minute.

Se obtin aprox. 8 portii

Timp de preparare: 15 min.

Timp de coacere: 20 min.

Pofta buna!