Ketchup de la Buni

Ingrediente: 3 kg. rosii, 10 cepe, 10 gogosari, 10 mere, 1 linguri otet, foi de dafin, piper, 200 gr. zahar brun, 3 linguri sare, 3 catei usturoi.
Mod de preparare: Rosiile, ceapa curatata, gogosarii si merele le tai in 4 si le fierbi cu celelalte ingrediente pana se inmoaie bine.
Ia-le de pe foc, lasa-le la racit si apoi da-le prin masina de rosii de cateva ori. Mai pune-le la fiert 15 minute. Pune-le in sticle sau borcane si capseaza-le. Mai fierbe-le in jur de 15 minute (pune borcanele sau sticle intr-o oala mare si adauga apa pana la jumatatea lor, da-le in fiert si lasa-le 15 minute sa fiarba la foc mic) dupa care acopera-le bine pana a doua zi.
Ies cam 10 borcane de 400 ml.

Pofta buna!

Timp de preparare: 30-35 minute.

Portii: destule portii.