Galuste din cartofi umplute

Ingrediente: 1 kg de cartofi, 1/2kg carne de vita, 2 oua, sare, piper, o lingura de faina, sos de rosii

Mod de preparare: Fierbeti cartofii cu coaja, bine spalati, cand sunt gata, curatati-i. Separat fierbeti bine carnea si treceti-o apoi prin masina de tocat. In cartofii pasati puneti un ou, sare, piper si faina atat cat sa puteti intinde aluatul. In carnea tocata puneti 1 ou, sare, piper. Taiati foaia de aluat in patrate de 5-6 cm, puneti pe fiecare cite o lingurita de tocatura si rulati galustele. Puneti-le apoi intr-un vas cu apa ce clocoteste si cind sint gata scoateti-le cu spumiera. Puneti-le intr-o tava sau vas de Jena, acoperiti-le cu sos si dati-le la cuptor pentru 20 de minute.

Pofta buna!!

Numar de portii: destule portii