Fursecuri vanilate din albusuri
Posted by AlimentatieCopii.ro in Deserturi, Retete copii 1-2 ani, Retete copii 2-6 ani, Retete copii 6-18 ani, Retete sanatoase copii on January 10, 2015
Tags: adolescent, alimenatatie copii, alimentatia copilului, alimentatie copii, alimentatiecopii.ro, copil, desert, ingrediente, mama, nutritie copii, prescolarul, retete, scolarul
Tags: adolescent, alimenatatie copii, alimentatia copilului, alimentatie copii, alimentatiecopii.ro, copil, desert, ingrediente, mama, nutritie copii, prescolarul, retete, scolarul
Ingrediente: 2 albusuri, 80 g de unt, 80 g de faina, 80 g de zahar pudra, sau zeama de lamiie, 1 pachetel cu zahar vanilat
Mod de preparare: Bateti albusurile spuma tare, adaugati zaharul pudra si zeama de lamiie si cind zaharul s-a topit, adaugati untul rece (lichid) si mai bateti sa se omogenizeze foarte bine. Adaugati apoi faina si zaharul vanilat si amestecati compozitia prin rasturnare pina cind se incorporeaza toate ingredientele. Puneti compozitia in punga de plastic, taiati un colt, turnati fursecurile pe tava si coaceti-le, la cuptorul incalzit in prealabil, 10 minute. Le puteti lipi doua cite doua cu crema sau cu gem de fructe aromate.
Pofta buna!