Fursecuri dulci cu fructe, de la 2 ani
Posted by AlimentatieCopii.ro in Deserturi, Retete copii 1-2 ani, Retete copii 2-6 ani, Retete copii 6-18 ani, Retete sanatoase copii on February 10, 2013
Tags: adolescent, alimenatatie copii, copil, desert, fructe, ingrediente, mama, retete, scolarul
Tags: adolescent, alimenatatie copii, copil, desert, fructe, ingrediente, mama, retete, scolarul
Ingrediente: 80 gr. unt, 100 gr. zahar brun, 300 gr. faina, 1 galbenus, 1 pliculet cu zahar vanilat, visine (caise, piersici, prune, etc) proaspete sau din compot.
Mod de preparare:Intr-un castron, freaca untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste tot zaharul. Adauga galbenusul, iar cand s-a incorporat bine, pune si faina, amestecand bine. Cu o lingurita, ia din compozitia astfel obtinuta si pune gramajoare intr-o tava tapetata cu faina. Asaza pe fiecare gramajoara 1-2 visine scurse si fara samburi si lasa la cuptor 15 minute, la foc potrivit.
Pofta buna!
Timp de preparare:20-25 minute.
Timp de coacere/fierbere:15-20 minute.