Curcan cu verdeata

Ingrediente: Carne de curcan(piept) 1 kg., marar 10 legaturi, patrunjel verde 2 legaturi, ulei de masline 30 ml., 1 ceapa medie,  faina, sare dupa gust

Mod de preparare: Bucatile de piept le speli, le scurgi bine de apa si le pui la inabusit, impreuna cu ceapa, curatata, spalata si tocata marunt, in ulei cu putina apa. Lasa sa fiarba inabusit.
Atat mararul, cat si patrunjelul(doar 1 legatura) il cureti de cotoarele mari, il speli in mai multe ape, il tai mare. Adauga-l la bucatile de carne. Ceapa curatat si tocata o adaugi si pe ea peste carnita. Presara faina amestecand cu o lingura. Adauga 50-60 ml. apa, sarea si continua fierberea (intr-un vas cu capac, circa 40 min). Adauga patrunjelul, spalat si tocat, mai da un clocot, dupa care mancarea poate fi servita.

Pofta buna!

Timp de preparare:15 minute

Timp de coacere/fierbere:35-40 minute

Portii:6 portiii