Curcan cu dovlecei

Ingrediente:2 aripi de curcan, 1 morcov, 1 ceapa, 2 dovlecei mici, 1 capatana de usturoi, 2 linguri cu ulei de masline, 1 cana cu pasta de rosii, sare, piper.

Mod de preparare:Fierbe aripile de curcan, morcovul si ceapa in apa cu sare. Dupa ce ai preparat supa, scoate carnea, tai-o bucatele si pune-o la inabusit in tigaie. Separat taie dovleceii cubulete si pune-i peste carne. Adauga o ceasca de supa si lasa pana scade. Pune pasta de rosii si mai lasi pe foc 10-15 minute. Adauga usturoiul taiat, sare si piper dupa gust. Mai lasi 3-4 minute. La sfarsit poti presara si putin cascaval deasupra.

Pofta mare!!

Timp de preparare:15-20 minute.

Timp de coacere/fierbere:25-30 minute.

Portii:4-5 portii.