Conservarea vitaminelor din legume si fructe
Posted by AlimentatieCopii.ro in Sfaturi practice on December 29, 2012
Tags: adolescent, alaptarea, alergie, alimentatia copilului, alimentatie copii, bebelusul, boli, calorii, carne, ciorbe, desert, diete, diversificare, E-uri, formula, fructe, ghid alimentatie, gradinita, ingrediente, lapte, legume, mancare, medic, meniuri, minerale, mofturos, nutritie copii, obezitate, parinti, pediatru, peste, piure, portii, prescolarul, retete copii, salate, sandwich, sarcina, scoala, scolarul, sfaturi practice, sucuri, supe, vitamine
Tags: adolescent, alaptarea, alergie, alimentatia copilului, alimentatie copii, bebelusul, boli, calorii, carne, ciorbe, desert, diete, diversificare, E-uri, formula, fructe, ghid alimentatie, gradinita, ingrediente, lapte, legume, mancare, medic, meniuri, minerale, mofturos, nutritie copii, obezitate, parinti, pediatru, peste, piure, portii, prescolarul, retete copii, salate, sandwich, sarcina, scoala, scolarul, sfaturi practice, sucuri, supe, vitamine
La curatarea legumelor trebuie folosite cutite inoxidabile.
Zarzavatul curatat nu se tine in apa.
Legumele si zarzavaturile trebuie curatate cu putin timp inainte de a fi folosite.
Pana a fi folosit, zarzavatul taiat se tine intr-un vas acoperit, ferit de lumina.
Zarzavaturile se prepara in suc propriu sau cu un mic adaos de apa, in general in vase tip Teflon.