Clatite din branzica de vaci umplute cu banane si ciocolata

Ingrediente:2 oua, 2 cani de branza de vaci, 10 linguri lapte pasteurizat, un praf de sare, 2 linguri ulei de masline, faina, 2 plicuri zahar vanilat.

Mod de preparare:Pune in blender branza de vaci impreuna cu laptele. Amesteca pana devine o pasta.
Pune intr-un castron pasta de branza de vaci, ouale, cele 2 linguri de ulei, zaharul vanilat, putina sare si amesteca. Adauga treptat faina si amesteca pana se obtine un aluat moale, ca smantana, care curge (daca e nevoie mai adauga lapte). Unge o tigaie cu ulei si pune cu polonicul din aluat cate putin, incat sa acopere fundul tigaii. Se coace pe o parte si pe cealalta. Scoat pe o farfurie intinsa. Clatitele se pot umple cu ciocolata sau cu gem.

Pofta buna!
Timp de preparare:5 minute

Timp de coacere/fierbere:15 minute

Portii:destule portii