Ciuperci umplute cu verdeata
Posted by AlimentatieCopii.ro in Cu legume, Retete copii 1-2 ani, Retete copii 2-6 ani, Retete copii 6-18 ani, Retete sanatoase copii on August 15, 2011
Ingrediente: 1 kg ciuperci, 2 linguri de unt, 4 rosii, 25 g faina, o legatura usturoi verde, o legatura patrunjel verde, 3 legaturi ceapa verde, piper, sare.
Mod de preparare: Se aleg ciuperci cu palarii mari, se taie cozile, se curata se spala in mai multe ape, apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt si se presara cu putina sare.
Verdeata, ceapa, usturoiul rosiile si cozile ciupercilor se toaca marunt, se inabuse un unt, se presara pe deasupra o lingura de faina, sare si piper si se fierb in continuare inca 5 minute.
Aceasta compozitie se repartizeaza pe toate ciupercile, se da tava la cuptor si se lasa pana ce ciupercile sunt gata.