Ciorba de pui cu fasole verde

Ingrediente: Fasole verde 1kg., 1 pui, 2 cepe, 2 morcovi, o telina mica, 1 radacina de patrunjel, ulei de masline, 4-5 rosii bine coapte, 2 oua, 1 legatura de patrunjel, un praf sare, piper.
Mod de preparare: Curata puiul si taie-l in bucatele potrivite.
Pune apoi carnea la fiert impreuna cu legumele (mai putin fasolea), 1 ceapa si rosiile curatate, spalate si tocate marunt. Ceapa ramasa toac-o marunt si inabuseste-o in ulei, apoi adauga fasolea.
Dupa 10 minute pune rosiile oparite, curatate de pielita si taiate in cubulete. Se mai lasa la foc 10 minute, apoi pune totul in oala cu ciorba. Potriveste de sare si piper si lasa sa fiarba pana ce toate ingredientele sunt moi. La final, pune ouale batute cu zeama din ciorba si verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

Timp de preparare: 75 minute.

Timp de coacere/fierbere: 50-60 minute.

Portii: 10 portii.