Ciorba de maruntaie de pui

Ingrediente: 400 g maruntaie de pui (pipote, inimi, gaturi), 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina de telina, 1 radacina de albitura, 100 g smantana, 1 lin­gura de faina, 2 oua, 1 lamaie, 1 legatura de marar, 1 legatura de patrunjel, sare, piper

Mod de preparare: Ceapa, morcovii, telina si albitura se curata, se spala si se toaca marunt. Se spala maruntaiele, se curata si se fierb in apa rece cu putina sare. Dupa ce se aduna spuma, se adauga zarzavaturile si se mai fierb o jumatate de ora. Se prepara un sos din faina, smantana, galbenusurile de la cele doua oua si zeama stoarsa de la o lamaie. Cand sunt fierte legumele, se adauga in ciorba acest sos, se potriveste gustul cu sare si piper, se mai lasa pe foc vreo 5 minute, iar cand este gata, se presara verdeata tocata marunt.

Pofta buna!