Ceai de patrunjel de la 4 luni
Posted by AlimentatieCopii.ro in Retete copii 1-2 ani, Retete copii 2-6 ani, Retete copii 6-12 luni, Retete copii 6-18 ani, Retete sanatoase copii, Sucuri on February 09, 2013
Tags: adolescent, alaptarea, alimentatiecopii.ro, copil, ingrediente, mama, retete, scolarul, vitamine
Tags: adolescent, alaptarea, alimentatiecopii.ro, copil, ingrediente, mama, retete, scolarul, vitamine
Ingrediente: Frunzele si coditele de patrunjel, apa plata
Mod de preparare: Se spala si se taie marunt frunzele si coditele de patrunjel. Se pune la fiert apa plata. Dupa ce apa a clocotit se toarna peste patrunjel si se face o infuzie de 5 minute.
Atentie! Ceaiul de patrunjel baut in cantitati mari de catre femeile insarcinate poate provoca avort, iar pentru mamicile care alapteaza se poate reduce cantitatea de lapte.