Budincuta cu branzica de vaci si morcovi

Ingrediente: Branzica de vaci 500 gr., morcovi 100 gr., zahar brun 50 gr., faina 15 gr., unt 25 gr., ou 1 bucata, lapte 50 ml.
Mod de preparare: Curata morcovii, taie-i felii si fierbe-i in apa cu sare, sau pentru a fi si mai sanatosi la aburi. Cand sunt fierti, trece-i prin sita, impreuna cu branza de vaci. Grisul fiert in lapte amesteca-l cu branza de vaci si cu morcovul, adaugand si faina. Amesteca galbenusul cu zaharul, pana obtii o crema spumoasa, pe care o incorporezi in compozitie. Adauga apoi albusul, batut spuma. Toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt. Coace la cuptor, pe bain-marie, circa 45 min. Serveste budinca pudrata cu zahar sau cu sirop de fructe.

Pofta buna!

Timp de preparare: 20 minute

Timp de coacere/fierbere: 40-45 minute

Portii: 6 portiii