Budinca de cascaval cu sos de rosii

Ingrediente: Cascaval 200 gr., lapte 100 ml., unt 100 gr., sos de rosii 200 gr., oua 3 bucati, faina 25 gr., un praf de sare.
Mod de preparare: Amesteca in prealabil faina cu putin lapte rece. Pune totul peste restul de lapte cald. Fierbe la foc mic, amestecand mereu, ca sa nu se prinda. Cand s-a ingrosat precum un sos, adauga untul. Atunci cand compozitia s-a racit, adauga cascavalul ras, galbenusurile, albusurile batute spuma si sarea.
Dupa ce au fost incorporate usor albusurile pune compozitia intr-o forma unsa cu unt. Acopera si fierbe la bain-marie timp de o ora. Cand este gata, rastoarna budinca pe o farfurie si serveste-o cu sos de pe rosii.

Pofta buna!

Timp de preparare: 20 minute

Timp de coacere/fierbere: 1 ora

Portii:8 portii