Biscuiti cu cereale, de la 1 an
Posted by AlimentatieCopii.ro in Deserturi, Retete copii 1-2 ani, Retete copii 2-6 ani, Retete copii 6-12 luni, Retete copii 6-18 ani, Retete sanatoase copii on December 21, 2012
Tags: adolescent, alaptarea, alergie, alimentatia copilului, alimentatie copii, bebelusul, boli, calorii, carne, ciorbe, desert, diete, diversificare, E-uri, formula, fructe, ghid alimentatie, gradinita, ingrediente, lapte, legume, mancare, medic, meniuri, minerale, mofturos, nutritie copii, obezitate, parinti, pediatru, peste, piure, portii, prescolarul, retete copii, salate, sandwich, sarcina, scoala, scolarul, sfaturi practice, sucuri, supe, vitamine
Tags: adolescent, alaptarea, alergie, alimentatia copilului, alimentatie copii, bebelusul, boli, calorii, carne, ciorbe, desert, diete, diversificare, E-uri, formula, fructe, ghid alimentatie, gradinita, ingrediente, lapte, legume, mancare, medic, meniuri, minerale, mofturos, nutritie copii, obezitate, parinti, pediatru, peste, piure, portii, prescolarul, retete copii, salate, sandwich, sarcina, scoala, scolarul, sfaturi practice, sucuri, supe, vitamine
Ingrediente: 125 gr. faina de orez, 125 gr. faina de ovaz, 50 gr. faina de mei decorticat, 1 lingura ulei de masline, 125 ml. apa.
Mod de preparare: Faina de orez, faina de mei si faina de ovaz o obti trecand orezul, meiul si fulgii de ovaz prin rasnita (poti folosi o rasnita de tipul celei de cafea). Combina cele trei tipuri de faina cu uleiul si cu apa (s-ar putea sa nu fie nevoie de toata cantitatea de apa). Compozitia obtinuta o intinzi, iar cu ajutorul unui pahar (sau unei forme) decupezi biscuitii. Pune biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Lasa tava in cuptor, la foc potrivit pentru aproximativ 25 minute.
Pofta buna!